Sztárok

Lépten-nyomon dalra fakad Sarka Kata

Keménykezű tanár L. L. Junior, aki minden nap próbál duettpartnerével, Sarka Katával. A Nagy Duett legújabb amatőr énekese pedig szinte minden percet kihasznál a gyakorlásra.

L.L.Junior keményen fogja Sarka KatátFebruár 9-én, vasárnap lépnek először a közönség elé a Nagy Duett legújabb párosai. L. L. Junior és duettpartnere, Sarka Kata szinte minden időt kihasználnak, hogy felkészüljenek a nagy napra. „Nem lenne kötelező, mi mégis minden nap próbálunk. Junior egy igazi maximalista” – kezdte a nemrégiben személyiséglopás áldozatává vált kétgyermekes anyuka, akivel a Story-gálán beszélgettünk. „Mindenhol gyakorlok, még itt is – mesélte nevetve Kata, akivel kislánya is büszkélkedik az óvodában. – Régebben nem nagyon énekeltem a gyerekeknek, ez most megváltozott. Noncsi pedig azzal dicsekszik az oviban, hogy anya énekesnő lett. Persze ez azért erős túlzás, de tény, hogy egyelőre nagyon élvezem a próbákat, remélem a színpadon sem hagy el a lelkesedés” – tette hozzá Hajdú Péter felesége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top