Sztárok

VV Aurelio, a drog és az álmok

A Való Világ 6 szereplője, Aurelio az éjszakai online közvetítés idején igencsak érdekes információt osztott meg magáról a társaival.

A nemrég hatalmasat zakózó Aurelio egy kósza pillanatában minden bizonnyal elfeledkezett arról, hogy minden egyes lépését és megnyilvánulását kamerák veszik. Történt ugyanis, hogy a fiatal srác kedd éjszaka, a társaival folytatott beszélgetés során meglepő dolgot árult el magáról. Az ötödik széria győztese, VV Attila közösségi oldalára felkerült VV Aurelio elszólta magátfelvételen a villalakók a hálószobában éppen az álmokról cseverésztek, Aurelio pedig a következőképp csatlakozott be a beszélgetésbe: “Te szoktál álmodni, Józsi? De lennék a helyedben! És az a durva, hogy én a kinti életben, ha hiszitek, ha nem – ez tuti a fű hatására van amúgy –, de egyszerűen én nem álmodok. Hallod, úgy be vagyok tépve néha, hogy felkelek és olyan tompán…” – magyarázta annak okát, hogy miért is nem szokott álmodni. Hogy ez tényleg így van-e, vagy Aurelio csak így szeretett volna felvágni a többiek előtt, azt mindenki döntse el maga. 

Nem először tett kétértelmű kijelentést

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a fiatal fiú tudatmódosító szerekre utaló kijelentést tett: néhány nappal ezelőtt ugyanis – ugyancsak egy éjszakai online közvetítés idején, amit szintén VV Attila osztott meg oldalán – azt kérte: “küldjetek már be egy grammot”. Természetesen szerettük volna megszólaltatni az RTL Klub kommunikációs osztályát, ők azonban nem kívántak nyilatkozni.

Az ominózus beszélgetés a videó 1 perc 32. másodpercénél hallható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top