Sztárok

Amatőr mulatós zenészt ültetnének a CSISZ zsűriszékébe

Az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője, Lali is az esélyesek között van – a hír azonban nem aratott osztatlan sikert.

Már javában tart a 2014-es Csillag Születik válogatója, ezzel egy időben pedig a leendő a zsűritagok castingolása is kezdetét vette. Mint az a minap kiderült: a műsor készítői a teljes Ő lehet a CSISZ egyik zsűritagjavérfrissítés mellett döntöttek, így aztán egészen biztos, hogy az előző széria megmondóemberei – vagyis Pokorny Lia (aki a TV2 A Nagy Duett című műsorában lesz Dolhai Attila duettpartnere), Hernádi Judit, Hajós András és Puzsér Róbert – idén nem véleményezik majd a versenyzőket. De akkor kik lesznek annak a bizonyos négyesfogatnak a tagjai, akik olykor kritikákkal illetik, olykor pedig jó tanácsokkal látják majd el a műsorban szereplő tehetségeket? A műsor készítői egyelőre sem a műsorvezető,  sem a zsűritagok személyéről nem  árulnak el részleteket, ám egyes lapértesülések szerint a válófélben lévő Pikali Gerda és a nemrég fekete rúzzsal és hullámos parókával mutatkozó Rékasi Károly neve mellett az Éjjel-nappal Budapest Lalijáé is bent van a képzeletbeli cilinderben.

Szállok, hasítok, Hungarian Csillag Születik

A(z) “Te kit látnál szívesen a Csillag Születik zsűriszékében?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Rékasi Károly

Utóbbi nevének felbukkanása komoly kommentlavinát indított el az interneten: vannak, akik örömmel fogadták azt, hogy a Lali-pop atyja is az esélyesek között van, s akadnak olyanok is, akik megdöbbentek a hír hallatán. A legtöbben egyébként azt kifogásolják, hogy az éppen mulatós karrierjét építő Lalinak sem szakmai múltja, sem pedig tapasztalata nincs ezen a területen, emiatt pedig félő, hogy a műsor nem kívánt irányba menne el. Természetesen a korábban külföldön szerencsét próbálni szándékozó Lalit is szerettük volna megkérdezni az esetleges zsűrizéssel kapcsolatosan, ám ő a tegnapi nap folyamán folyamatosan forgatott. A műsor sajtósától, Világi Pétertől azért megtudtuk, ők is igencsak meglepődtek azon, hogy az egyik szereplőjük mint lehetséges zsűritag egyáltalán szóba került.

Eközben a Csillag Születik közösségi oldalán megjelent egy fotó, amelyen a leendő zsűritagok láthatók lemodellezve – a LEGO ítészfigurákból azonban nehéz megmondani bármit is. Egy dolog bizonyos: az előző évekhez hasonlóan idén is két nő és két férfi mond majd véleményt a látottakról, hallottakról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top