Sztárok

Kínos helyzetbe került Pikali Gerda az RTL Klub reggeli műsorában

Színészek életében gyakran előfordul, hogy magánéletük eseményei megelevenednek a színpadon is. Pikali Gerda mintha csak saját életét élné meg a Madách Színházban futó darabban, ennek kapcsán az RTL Klub reggeli műsorában őszintén beszélt a párkapcsolat nehézségeiről.

Őszintén vallott kapcsolatairól Pikali GerdaNagy Sanyi szeretőjéből lett feleségét alakítja a Kézről kézre című darabban Pikali Gerda, péntek reggel kollégájával együtt az RTL Klub 8:08 reggeli műsor vendégeként meséltek a párkapcsolati nehézségekről a darab kapcsán. “Meg kell próbálni mindent, hogy a kapcsolat működjön, feléledjen, valami történjen benne. Nyilván az egymásra figyelés és a kommunikáció a legfontosabb. Ha nem mondjuk ki a dolgokat, akkor nehéz megjavítani a problémákat. Egy bizonyos idő után azonban, ha nem működik, el kell engedni a kapcsolatot” – boncolgatta a témát a színésznő, aki a darabban – némi eltéréssel – mintha a saját élete eseményeit élné újra.

Somogyi Zoltán hozta kínos helyzetbe Pikalit

“A Kézről kézre bohózat a házasság intézményéről vagy ellene szól. A darab fondorlatossága, hogy ki a szerető, kiből lesz feleség, aztán a feleségből hogyan lesz szerető újra. Mi Gerdával szeretői viszonyban vagyunk, aztán ez házasságba torkollik, és akkor kicsit elmérgesedik a helyzet” – vázolta fel a darab lényegét Nagy Sanyi, mire a műsorvezető, Somogyi Zoltán Gerdára pillantva, pimaszul megjegyezte: ilyenkor mindig azon gondolkozik, hogy egy színész tényleg képes-e bármit eljátszani. A helyzetet Nagy Sanyi próbálta menteni: “Csak úgy, ha van tapasztalata” – tette hozzá. Mire Pikali Gerda csípősen megjegyezte: de hát ebben nem volt, majd hozzátette, hogy amíg valakit lelkileg nem ereszt el az ember, addig úgysem képes továbblépni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top