Sztárok

Megalázó helyzetbe került Zalatnay

Zalatnay Cini állítja: nem minden kollégája áll vele egy színpadra.

Zalatnay Cini azt állítja, hogy Kovács Kati és Koncz Zsuzsa nem akar vele egy színpadra állni, hiába kéri őket erre, írja a Bors. “Megértem, ha a Zsuzsi vagy a Kati azt mondja, hogy »a Cini volt két évet a börtönben, nem lépek vele egy színpadra«, de én biztosan nem így állnék a dologhoz fordított esetben. Celine Dion annak idején elítélte Whitney Houstont a drogozása miatt, de attól függetlenül kiállt vele a színpadra, és nagy bulikat csináltak. Ha a nagyvilágban ezt meg tudják tenni más előadók, akkor itt mért ne lehetne? Nem kell ahhoz mindenben egyetértenünk, csak énekelni és szórakoztatni a közönséget” – mondja a helyzetről az énekesnő, aki nagy koncerttel készül jubileumi éve kapcsán.

Ezek egyelőre Zalatnay állításai. Természetesen a lap megkereste az érintett művészeket. “Csak a saját utammal és dalaimmal foglalkozom” – válaszolt szűkszavúan Kovács Kati. Koncz Zsuzsa saját koncertjére készül, nem kívánt nyilatkozni Zalatnay ügyében.

Megalázó helyzetbe került Zalatnay
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top