Sztárok

Ők a világ leghíresebb sztárcsemetéi

Némelyik világsztár gyermeke többet szerepel a címlapokon, mint a híres mama vagy papa. Nézzünk egy rövid összeállítást a legismertebb celebutánpótlásokból.

A világ egyértelműen a kis György hercegre, Katalin hercegnő és Vilmos herceg királyi gyermekére volt leginkább kíváncsi. A legifjabb trónörököst nem mutatják meg túl gyakran a nyilvánosságnak, keresztelői fotóit a világ minden táján nagy érdeklődéssel fogadták. A brit arisztokrácia után vissza Hollywoodba, ahol nehéz is lenne toplistát felállítani, hiszen a sztárok legféltettebb kincsei mindenhonnan mosolyognak ránk. Katie Holmes és Tom Cruise gyermeke, Suri Cruise igazi minidívaként egész pici korától igen gyakran látható, legtöbbször gyönyörű mamija oldalán. A Beckham házaspár 4 gyermekének növekedését szintén születésüktől nyomon követhetjük. A három nagyobb fiú, Brooklyn, Romeo és Cruz mellett a kis Harper Seven lett a család igazi celebbébije, őt különösen sokat láthatjuk, úgy Victoria, mint David oldalán.

A többi cuki sztárcsemetét a Cafeblog oldalára kattintva nézheted meg!

 Flipper - Mindennapi celebségek A leghíresebb sztárcsemeték - Cuki fotókkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top