Sztárok

Ijesztően néz ki Leonardo DiCaprio – fotó

A népszerű színészt viaszba öntötték – az eredmény pedig elképesztő.

A hollywoodi Madame Tussauds (az a múzeum, ahol történelmi-királyi személyek, filmszereplők, sportcsillagok, híres gyilkosok viaszfigurái láthatók – a szerk.) viaszbábu-készítőinek eddig is voltak már érdekes húzásai – már ami az alkotásaikat illeti –, de a legutóbbi tettük az összes eddigit übereli. Legalábbis szerintünk.

Nem trükk, nem ámítás – sajnos

Ijesztően néz ki Leonardo DiCaprio

A viaszmesterek nagyot álmodtak és megformálták a Golden Globe-díjat kapott színészt – bár ne tették volna. A Leo-báburól készült fényképek láttán (mindenféle túlzás nélkül) a tömény döbbenet ült ki az arcunkra, a szánk tátva maradt, és egész egyszerűen nem találjuk a szavakat – pedig nagyon erőteljesen keressük őket, tényleg.

Egyébként való igaz, hogy A Wall Street farkasa az elmúlt évek során igencsak sokat változott, de ennyire – mint amennyire eltorzították szegényt – szerintünk nem drasztikus a helyzet. Leonardo DiCaprio konkrétan egy teljesen új arcberendezést kapott, a lábai pedig olyan vékonyak, hogyha a Victoria’s Secretnek lenne férfifehérnemű-divatbemutatója, akkor ennek a bábunak – feltéve, hogy esetleg még járni is tudna – bizonyosan bérelt helye lenne a férfimodellek között.

Ti mit gondoltok: mennyire sikerült élethűre a Leo-bábu?

A színész és a viaszbábu hasonmása
A színész és viasz-Leo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top