Sztárok

Pornószínésznőt vesz feleségül Charlie Sheen

A színésznek ez lesz a negyedik házassága.

Charlie Sheen nem kispályás – de csak ami a csajozást illeti, hiszen ez a karrierjéről nem Pornószínésznőt vesz feleségül Charlie Sheenmondható el sajnos. A színész az elmúlt években – ha éppen nem volt házas – futószalagon fogyasztotta a nőket, s a tinédzserkorát újraélve minden második héten más és más nőt cipelt az ágyába. Azonban úgy tűnik, hogy mindennek most örökre vége van, merthogy a színész hamarosan ismét kimondja a boldogító igent. S bár korábban már felreppentek olyan pletykák, miszerint már el is vette pornószínész barátnőjét, ezt akkor sem ő, sem pedig a sajtósa nem erősítette meg. Ezúttal azonban – megelőzve a találgatásokat – ők maguk adták a nyilvánosság tudtára, hogy az eljegyzés híre bizony nem kacsa.

Negyedszerre is boldogító az igen

Pornószínésznőt vesz feleségül Charlie Sheen

A rehabot is megjárt színész (nagyon romantikusan) egyébként Valetin-napon, a Hawaii-szigeteken jegyezte el szerelmét, Brett Rossi pornószínésznőt – adta hírül a People. A boldog menyasszony a minap interjút adott az E! magazinnak, ahol többek között azt is elárulta, egyáltalán nem számított a lánykérésre, de – ha már így alakult – örül neki. “Klasszikus gyűrűt kaptam. Ez volt közös életünk eddigi legboldogabb pillanata – ő nemcsak a legjobb barátom, de a lelki társam is” – árulta el az E!-nek Brett. Az utóbbi években kissé botrányos életvitelt folytató színész rutinos házasodónak számít: ez lesz a negyedik frigye. Sheen korábban Donna Peele, Denise Richards, valamint Brooke Mueller oldalán kereste (és ideig-óráig meg is találta) a boldogságot, de végül minden kapcsolata zátonyra futott. Ezúttal talán sikeresebb lesz, ki tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top