Sztárok

Nagy árat fizetett a sikerért Osvárt Andrea

Osvárt Andrea külföldön is elismertté vált, amiért keményen meg is dolgozott.

Osvárt Andrea azon kevés magyar színésznők közé tartozik, akiknek nemzetközi karriert is sikerült befutniuk – írja a Bors. “Egy jó adag elszántság, kitartás és nyilván olyan traumák, amelyek elindítják az embert azon az úton, hogy egyedül, segítség nélkül a jég hátán is megéljen” – mondta a színésznő arra a kérdésre, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen külföldön is. Azt is elárulta, hogy sokat változott a külföldön töltött évek hatására, nagyon megkeményedett, és egyúttal bizalmatlanná, távolságtartóvá is vált, de büszke sikereire.

“Jó érzéssel tölt el, hogy Amerikában is helytálltam. Büszke vagyok arra, hogy egy tizenkét részes tévésorozat női főszereplőjévé választottak, illetve hogy egy mozifilm, az Aftershock főszerepét is megkaptam. Azt hiszem, ez magyar színésznőnek nem sikerült Gábor Zsazsa óta ” – mondta Osvárt Andrea, aki azt is elárulta, hogy jelenleg nem forgat, hanem saját terveket szövöget saját cégével.

Nagy árat fizetett a sikerért Osvárt Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top