Sztárok

Most éppen ezért támadják Sarka Katát

Az egykori modell fittyet hány azokra a véleményekre, miszerint édesanyaként nem kellene magát hiányos öltözetben mutogatnia.

Sarka Kata: Hajdú Péter feleségét az utóbbi időben számtalan támadás éri A Nagy Duettben való szereplése miatt: s míg eddig leginkább az énekesi képességei, addig ezúttal a kinézete került a fókuszba. A közösségi oldalon elszabadultak az indulatok – sokan úgy vélik, hogy egy kétgyermekes édesanyának nem illik haspólóban mutogatnia magát, valamint a csípőjét rázva táncolnia a színpadon. De vajon mit szól mindehhez maga az érintett? “Vakon megbízom a stylistomban,Kisprumik Ádámban, hiszen ő egyébként is tudja, hogy bármit azért nem veszek fel. Sejtettem, hogy lesznek olyanok, akik emiatt fognak támadni, de azt gondolom, hogy ez egy olyan műsor, ahol a jó produkció érdekében szinte bármit meg lehet tenni” – mondta a Nők Lapja Cafénak Kata.

Nemcsak énekelni tanul L.L. Juniortól

Hozzá hasonlóan vélekedik a műsor stylistja is: “Ő az, aki igazán megengedheti magának, hogy haspólót viseljen. A dalhoz ilyen laza, fiatalos styling passzolt, egyébként pedig azt gondolom, hogy Kata bármit vesz fel, az így is, úgy is beszédtéma lesz” – mondta el Kisprumik Ádám. A partnerét faképnél hagyó Kata egyébként úgy érzi, hogy – haspóló ide vagy oda – A Nagy Duett Sarka Kata: számára egyfajta személyiségfejlesztés. “Ebben a műsorban megmutathatnám azt, hogy milyen is vagyok valójában – ez egyelőre még nem teljesen sikerült, de már érzem magamon a fejlődést. Én egyébként – már ami a viselkedést illeti – kissé konzervatív vagyok, sohasem voltam az a tipikus harsány, hivalkodó ember. Most ezeket a tulajdonságokat próbálom meg eltanulni Juniortól, s bízom benne, hogy ha sikerül, az élet többi területén is hasznosítani tudom majd” – árulta el a lépten-nyomon dalra fakadó Kata, hozzátéve: tisztában van vele, hogy nem tud énekelni, de véleménye szerint a produkció nem a tökéletes hangról, sokkal inkább a szórakoztatásról szól – amiben viszont kétségtelenül remekel a páros.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top