Sztárok

Így néz ki smink nélkül Tatár Csilla – fotó

A műsorvezető a közösségi oldalán mutatta meg az igazi arcát.
Fotó: Tatár Csilla Facebook-oldala
Fotó: Tatár Csilla Facebook-oldala

A Mokka műsorvezetője is beállt a hírességek sorába, akik mindenféle kencefice nélkül is büszkén vállalják önmagukat. Tatár Csilla a minap a közösségi oldalára feltöltött montázson mutatta meg, hogyan fest reggel, ébredés után, illetve talpig sminkben. “Polaroid gépem és fotósom ugyan nem volt, de kedvet kaptam Scarlett Johannsontól és Oprah Winfreytől én is. Mert a valóság a kép bal oldalán látható” írta a fényképhez a férfiasan is dögös Csilla. A bejegyzése alá persze számtalan komment érkezett: a követői egytől egyig elismerősen nyilatkoztak az igazi arcáról. A kép alá érkezett bókáradatot elnézve biztosak vagyunk benne, hogy Csilla – ha eddig nem tette volna – mostantól szívesen hallgatja meg majd reggelente ezt a dalt:

Egyébként nem Tatár Csilla az egyetlen, aki azt vallja, hogy egy nő smink nélkül is lehet szép és vonzó: itt, itt, valamint itt olvashatsz még olyan sztárokról, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top