Sztárok

Ezt látnod kell! Esküvői fotó VV Kingáról

Gyönyörű esküvői ruhás fotót osztott meg magáról közösségi oldalán a Való Világ ötödik évadának cselszövője, VV Kinga. Bár még nem kondultak fel az esküvői harangok, a csinos lány úgy érzi, megtalálta az igazit.

Jótékonyságból bújt esküvői ruhába Kutai Kinga, aki a Cseppkő utcai Gyermekotthon lakóinak gyűjt adományokat. “Pénteken lesz egy fotózás a gyerekekkel, erre próbálgattam ma a ruhákat. A húsz legjobban tanuló gyerkőcöt választották ki, hogy több ismert emberrel együtt készítsenek egy fotósorozatot. Ilyen eseményekhez bármikor szívesen adom a nevem, a gyerekekkel és az állatokkal le tudnak venni a lábamról” – kezdte Kinga a Nők Lapja Cafénak, és elárulta, nemcsak a nemes cél miatt élvezte a ruhapróbát.

Boldog és szerelmes

“Tízéves korom óta arról ábrándozom, hogy milyen lesz az esküvőm, ahogy talán minden lány. Igazi királylányos esküvőt szeretnék, a családom és a barátaim körében” – mesélte az egykori villalakó, és hozzátette, nem kizárt, hogy hamarosan valóra válik dédelgetett álma. “Másfél hónapja vagyunk együtt az új párommal, és nyugodtan mondhatom, hogy nagyon szerelmes és nagyon boldog vagyok! Úgy érzem, hogy megtaláltam a nagy Ő-t. Olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja. Még soha nem éreztem ilyet. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz a gyermekeim apja” – árulta el mosollyal a hangjában Kinga, akit Valentin-nap alkalmából egy romantikus spanyolországi úttal lepett meg kedvese.

Kutai Kinga úgy érzi, megtalálta az igazit - fotó

 Fotó: VV Kinga hivatalos oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top