Sztárok

Feladta a játékot VV Józsi

A 18 éves fiú teljesen megtört a villaléttől, ezért úgy döntött: hazamegy.

Gyúrós Józsi az utóbbi napokban sokat sírt a barátnője és a családja után, és folyamatosan azt hajtogatta, hogy nem érzi jól magát a villában“Nem érzem magam itt jól. Ahol nem érzem magam jól, ott nem szeretnék lenni. Amikor bejöttem, szerelmes voltam magamba, most undorodom magamtól. Nem bírom magam elviselni! Leeresztettem, nem nézek ki jól” – panaszkodott két nappal ezelőtt Aureliónak a békéscsabai fiú, aki már a beköltözés előtt kiverte a biztosítékot.

A 18 éves fiú, aki él-hal a kondizásért, a játék során először egy hónappal ezelőtt érezte úgy, ez nem megy neki. Akkor Simonnak panaszolta el, hogy nehezen bírja a bezártságot, és haza akar menni, ám akkor még képes volt erőt gyűjteni, és végül nem adta fel. A lelkesedése azonban csak eddig tartott. Pénteken újra bejelentette, hogy nem szeretne tovább a villában maradni. Egy napnyi gondolkodási időt kapott, szombat este azonban elmondta döntését. Feladta a játékot, és elhagyta a villát – írja a Blikk. VV Józsi 40 napot töltött a luxusbörtönben.

Józsi élő adásban mondta el a döntését:


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top