Sztárok

Fordulat: VV Vikivel romantikázott VV Krisztián

Lassan már lehetetlen követni a "se vele, se nélküle" Iza–Krisztián-románcot, amelyet a háttérből valójában Viki irányít. A nagyszájú lány folyamatosan fúrja a bimbózó kapcsolatot, és most egy romantikus vacsorát is "kiharcol" magának Krisztiánnal.

A nap folyamán Iza felkapta a vizet Zsolt szurkálódó megjegyzésén, dúlva-fúlva bement a hálóba, majd megkérte Zsófit, aludjon Krisztián helyén. Krisztián már nyomon se tudja követni a szupermodellnek készülő lány kitöréseit, mindenesetre ennek a viszálynak is ő szívja meg a levét.

A villalakók este különböző javakra licitálhattak, Krisztián egy édes kettesben eltöltött vacsorát nyert – ez pedig remek lehetőségnek ígérkezik, hogy visszahízelegje magát Iza kegyeibe, akivel korábban már csókolózott is. A balhé miatt azonban Krisztián a nagyszájú Vikit – akinek nem közömbös a fiú – hívja el vacsorázni a “nyugiszobába”, ám még el sem kezdték a falatozást, amikor Krisztián úgy dönt, mégis inkább Izával vacsorázna, a lány azonban nem állt kötélnek: “Ha Vikit választottad, akkor vacsorázz is vele!” – kiabálja oda a fiúnak, majd sértődötten a hálóba vonul. Így nincs más lehetőség, Viki és Krisztián együtt költi el a romantikus vacsorát, közben jól kibeszélik Izát.

Míg ők bent “romantikáznak”, Izának leesik, hogy valójában Viki egyik elszólása miatt robbant ki az egész viszály, emiatt megsértődik villabeli barátnőjére, majd közli: nem hajlandó vele aludni. Így Krisztián lesz az esti hálótársa, aki ugyan próbálkozik egy bújással az éjszaka folyamán, de Iza nem vevő rá.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top