Sztárok

Puzsér után VV Béci is nekiment Berki Krisztiánnak

A ValóVilág negyedik szériájának játékosa kemény kritikával illette az egykori Fradi-vezért.

Nem csitul a Berki Krisztián személye körül kialakult botrány – Puzsér Róbert után újabb híresség döntött úgy, hogy (a közösségi média adta lehetőségekkel élve) elmondja a VV Béci nekiment Berki Krisztiánnakvéleményét az egykori Fradi-vezérről, s annak viselkedéséről. Mint ismeretes: a hasonmását kereső Berki Krisztián a minap arról mesélt, hogy nemrég boldogsághormon-szerzés címszó alatt harmincmillió forintot költött el magára. A kijelentését követően többekben felszaladt a pumpa – például VV Béciben is. “Vérlázító, de komolyan! Nem is értem, hogy engedheti ezt meg magának ez a Berki! Emberek éheznek, és kenyérre nincs pénzük… semmi baj azzal, hogy neki van (például sikkasztásból vagy akárhonnan), ameddig nem büntetik, teszek rá!” – olvasható Béci közösségi oldalán.

A kislányát elkényeztető rapper a bejegyzésében arra is kitér, hogy mi a problémája ezzel a fajta magamutogatással. Bújjon el, vagy ne reklámozza magát! Komolyan feltolja az agyvizet, főleg úgy, hogy a családomban is sokszor küszködés van hó végén vagy éppen a kezdetekor! Gratulálok” – háborgott Béci, akinek a követői – komment formájában – mélységes egyetértésüket fejezték ki.

Galériánkban megnézheted, hogyan feszít a közellenséggé vált Berki:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top