Sztárok

Külföldi rajongók méltatják Kállay-Saunders Andrást

Hollandiától Svédországig számos rajongó gratulált Kállay-Saunders András győzelméhez. A külföldi vélemények szerint Magyarország idén jó esélyekkel indul az Eurovíziós Dalfesztiválon.
A(z) “Szerinted helyes döntés született?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, András dala nagyon jó!

A hétvégén kiderült, idén Kállay-Saunders András kapott esélyt, hogy képviselje hazánkat a  Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. Bár a hazai rajongók egy része nem örült a döntésnek, külföldön máris esélyesként emlegetik az énekest – legalábbis ami a rajongókat illeti. Több fórumon is – köztük a műsor hivatalos YouTube oldalán – gratuláltak a szoros versenyben győztesként kikerülő Kállay-Saundersnek. “Örülök, hogy ő jutott ki az Eurovízióra idén. Nagyszerű a dala. Magyarország jól döntött” – írta egy török lány, egy svéd rajongó pedig szintén a magyar énekest méltatta. “Örülök, hogy Magyarország a legjobb dalt küldte ki a versenyre. Eddig ő a nagy kedvencem” – olvasható a zenei oldalon. Egy szlovén rajongó egyenesen úgy gondolja, Kállay-Saunders András dalának az első top 5-ben van a helye. Érkeztek gratulációk Ukrajnából, Iránból, Lettországból és Észtországból.

Bár idehaza megosztotta a nézőket a Megasztárban feltűnt énekes győzelme a korábbi botránya miatt, sokan azonban így is gratuláltak neki: több híresség, így például Sarka Kata és Széles Iza a Facebookon, egyik legnagyobb vetélytársa, Király Viktor pedig személyesen és levélben is gratulált a győzelemhez.

A győztes dalt most nálunk újra meghallgathatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top