Sztárok

Az öt legdurvább sminkbaki celebektől

Noha egész udvartartás áll minden befutott celeb mögött, s egészen biztosan nem az utcáról vesznek fel senkit, sem a fodrászt, sem a sminkest, mégis hihetetlenül mellé tudnak nyúlni, mintha egy vidéki kábeltévé forgatásán lennénk. Sőt időnként kifejezetten sokkoló a végeredmény!

Catherine Zeta-Jones

A házasságát rendbe hozó színésznő olyan ezen a képen, mint aki kétnapos megfakult sminkben lenne, vagy felugrott volna a sminkes asztaltól, mielőtt befejezték volna az alapozást.

	 Az öt legdurvább sminkbaki celebektől

Kate Hudson

Kate ezzel a sminkkel olyan, mintha szellem volna. Gyönyörű arcának elég lenne egy szolid smink, hogy tündököljön, ezzel a nagyon természetes hatást vadászó vakolattal viszont minden élettől megfosztották az arcát.

	 Az öt legdurvább sminkbaki celebektől

Britney Spears

A divatbakijai miatt folyton bírált Britney Spearsnek, úgy tűnik, a stábjában is vannak rosszakarói. Ami a csövön kifér – ez lehetett a sminkes mottója, nem spórolva a pirosítóval és a meglehetősen előnytelen rúzzsal.

	 Az öt legdurvább sminkbaki celebektől

A többi kínos sminkbakit a Cafeblog/Celebflipper oldalán nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top