Sztárok

Hétfőn indul Sebestyén Balázs új műsora

Március 3-án, hétfőn este indul az RTL Klub Négyen négy ellen – A családi játszma című vetélkedője.

Hétfőn indul Sebestyén Balázs új műsoraSebestyén Balázs új műsorában két ismert ember és családjaik, barátaik játszanak majd egymás ellen az esti Híradó után. Az első adásban Tóth Gabi és Puskás Peti csapata küzd egymás ellen. A tét nem kicsi; aki a végjátékba jut, nemcsak a napi nyereményért mérkőzik meg, de automatikusan tovább mehet a következő adásba is.

Sebestyén Balázs, aki nemrégiben családjával utazott nyaralni, az első pillanattól fogva nagyon szereti az új műsort, amely nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talk-show-ba oltott vetélkedő. “Sok idő itt nincs a válaszokon gondolkodni, segíteni nem tudok, inkább azon leszek, hogy elbizonytalanítsam a játékosokat” – mondta a műsorvezető a Négyen négy ellen-ről. Tóth Gabi édesanyjával, párjával, Markó Róbert táncossal és legjobb barátnőjével alkot majd egy csapatot Puskás Peti, az énekes öccse, édesapja és féltestvére ellen. A játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top