Sztárok

Polgár Petit megihlette Berki Krisztián nemi szerve – videó

Miután csütörtökön az egész online sajtót elárasztotta a Berki Krisztián herevasalásáról szóló hír, péntek reggel a Morning Show stábja sem tudott szó nélkül elmenni mellette.

“Ez egy médiatörténeti pillanat” – így foglalta össze a tegnapi nap hírét Vadon Jani péntek reggel a Morning Showban, miután Berki Krisztián herevasalásának híre lázban tartotta az egész internetes társadalmat. A műsorvezető azt is hozzátette, egyelőre nem tudja eldönteni, hogy ez inkább mélység-e vagy magasság, hisz ilyet valóban még senki sem tett Magyarországon, ám valahol azt sem tartja normálisnak, hogy valaki csak azért, hogy az országban elsőként essen át ilyen kezelésen, képes kivasaltatni intim testrészeit. Az internetes társadalomnál mindenesetre kiverte a biztosítékot a bizarr szépészeti beavatkozás, és egy pillanat alatt lepték el a netet a Berki mémek. Ám nemcsak őket ihlette meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Polgár Peti, akit már több híresség is megihletett, ezúttal is dalban mondta el véleményét az Édes Élet exhibicionista, hiú szereplőjéről. Abban egyetértünk a Morning Show műsorvezetőjével, hogy médiatörténeti pillanatról beszélünk, mi azonban amellett tesszük le a voksunkat, hogy ez inkább a média történelmének eddigi legmélyebb pontja. Hogy ezek után mi jöhet még, inkább nem is akarjuk tudni..

A videó Berki Krisztiánról szóló dalrészletét 1:20-tól hallgathatod meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top