Sztárok

Így néz ki smink nélkül Dukai Regina – fotó

A modell-műsorvezető a közösségi oldalára feltöltött fényképen mutatta meg az "igazi" arcát.

A modell-műsorvezető is beállt azon hírességek sorába, akik mindenféle kencefice nélkül is büszkén vállalják önmagukat – pontosabban az arcukat. A merész vállalkozásba fogó Dukai Regina a minap a közösségi oldalára feltöltött fényképen mutatta meg, hogyan fest akkor, amikor leszáll az éj. “Buonanotte!” – fűzte az említett képhez Regina, ami magyarul szimplán annyit tesz: “Jó éjszakát!

Fotó: DUkai Regina Facebook-oldala
Fotó: Dukai Regina Facebook-oldala

A követői természetesen nem hagyták, hogy az ominózus fotó kommentek nélkül árválkodjon az interneten, úgyhogy gyorsan ki is nyilvánították a véleményüket a natúr-Regináról”. A rajongói –  ahelyett, hogy egymásnak ugrottak volna – inkább szinte kivétel nélkül elismerősen nyilatkoztak a kinézetéről, emellett pedig sokan azt is megjegyezték, hogy a műsorvezető szerencsés, mert kicsit sem látszik rajta, hogy ledöntötte lábáról az influenza. Pedig – sokakhoz hasonlóan – a hátfájástól is szenvedő Regina napok óta küzd a betegséggel, s már mindent bevetett a gyógyulás érdekében: gyógyszereket szed, emellett pedig nemrég egy sókabinba is ellátogatott, valamint tippeket is kért a rajongóitól a tünetek enyhítésére. De, mindhiába, a köhögés csak nem múlik – legalábbis egyelőre, mindenesetre mi ezúton is jobbulást kívánunk neki.

A műsorvezető nemrég egyébként Olaszországban járt, ahol meglátogatta kint élő kedvesét, Feczesin Róbertet. Galériánkban megnézheted, hogyan pihent:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top