Sztárok

Így villantanak ők – a celeblányok megmutatják

Minden bulvárlap beszámolt Paris Hilton minapi "bakijáról", amikor a gyakorlatilag hasig felsliccelt, fuksziaszínű estélyije alól kivillant egy olyan testrész, amit sztároktól csak ritkán látunk, ám az elmúlt években mégis egyre többször.

Napokig beszédtéma volt, hogy a szőke celeb nem viselt bugyit a születésnapi buliján, amit a nagyérdemű onnan tudhatott, hogy Paris Hilton meg is mutatta a “csúnyáját”.

Így villantotok ti - a celeblányok megmutatják

Ám nem ő az egyetlen híresség, aki előszeretettel tárja szét a lábát bugyi nélkül – nem, nem olyan értelemben. Eva Longoria pédálul a tavalyi cannes-i fesztiválon villantott önkéntelenül, amikor a kelleténél magasabbra emelte estélyi ruhája földet söprő szoknyáját. Láss csodát, rajta sem volt bugyi.

Így villantotok ti - a celeblányok megmutatják

Ahogy Anne Hathaway-en sem, aki szűk és alaposan felsliccelt ruhájában nem az úrilányoknak javasolt módszerrel szállt ki az autó hátsó üléséről, amikor a Nyomorultak New York-i bemutatójára érkezett.

Így villantotok ti - a celeblányok megmutatják
És hogy őket kik követik a sorban? A Cafeblog/Fifty shades of beauty oldalán megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top