Sztárok

Csajozással és szexhiánnyal büntet a VV6 új lakója

VV Ádám tankként nyomul, és nem egykönnyen adja fel a csajozást.

Alig két napja költözött be a Krisztián szerint leginkább “szakadt marhára” emlékeztető VV Ádám a villakirály, Gyúrós Józsi helyére, és máris fő tevékenységévé vált a csajozás. Úgy tűnik, Ádám lelkesen próbál eleget tenni a kisfilmjében ígérteknek, úgyhogy hamarabb tervezi elveszteni villabeli szüzességét, mint ahogyan egyáltalán fejből tudná, hol is tartják a lakók az új borotvákat.

Gondosan, na és persze különösen választékosan kivitelezett tangás hódítási kísérlete után egyből Izára vetette magát, akivel némi birkózás és egy kis romantikusnak tűnő összebújás után rezzenéstelenül közölte, hogy most legszívesebben a szőnyeg közepére állva elégíttetné ki magát orálisan a lánnyal. Néhány órával később pedig már Zsófival jacuzzizott, hogy aztán végül a fürdőnadrágját csak Zsófi kifejezett könyörgésére legyen hajlandó magán tartani.

A lakók annyira döbbenten állnak a jelenség előtt, hogy még Aurelio is elfelejtett idáig üvöltözésbe vagy sírásba kezdeni. Ha ezek a csábítási módszerek végül valamelyik lánynál beválnak, azon a jelek szerint nemcsak mi, hanem ők is meglehetősen megfognak lepődni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top