Sztárok

Hujber Ferencék második gyermeke igazi szerelemgyerek

Ahogyan hétről hétre, múlt vasárnap is a közönség soraiból drukkolt Hujber Feriért felesége, Cyntia, azonban ezúttal már nemcsak kisfia, Noel társaságában, hanem egy újabb csemetével a szíve alatt. A színész a Nők Lapja Cafénak mesélt először a legkisebb Hujber bébiről.

Nehéz időszakon van túl Hujber Ferenc és felesége, Tölgyesi-Khell Cyntia. A házaspár azonban jól vette az akadályokat és megküzdöttek a házasságuk elé állított nehézségekkel. Hujber Ferencék második gyermeke igazi szerelemgyerekOlyannyira, hogy a békülést egy újabb gyermek érkezése koronázza meg, amit a színész és párja azonban szerettek volna még titokban tartani. “Annyira az elején vagyunk, hogy babonából nem akartunk még beszélni róla, de kiderült, megírták, úgyhogy igen, Cyntia várandós” – mesélte izgatottan a Nők Lapja Cafénak a Nagy Duett színpadának széléről Hujber Feri.

Elengedték egymást, hogy visszataláljanak egymáshoz

Bár néhány hónapja még a válásukról cikkeztek a lapok, sikerült visszatalálniuk egymáshoz. Sőt az énekesként is helytálló Hujber szerint a megpróbáltatások csak megerősítették a kapcsolatukat. “Én azt mondom, minden párkapcsolatnak jót tehet egy pár hónapos szünet, hogy a felek tudjanak egy kicsit arra koncentrálni, kik ők, kikké váltak, és akarják-e így közösen folytatni. Ennél szebb ajándék, hogy eldöntöttük, hogy együtt folytatjuk, és itt a válasz, hogy jól döntöttünk. Ő egy igazi szerelemgyerek. Noel is az, de az új gyermekre ez aztán igazán mondható. A kapcsolatunk feljebb lépett egy szinttel, és a válasz arra, hogy ezután együtt akarjuk-e folytatni, egy nagyon határozott igen” – tette hozzá Radics Gigi duettpartnere.

Hogy hogyan sikerült a páros vasárnapi megható produkciója, azt a videóra kattintva most visszanézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top