Sztárok

Komoly hangvételű műsorban tér vissza Hajós András – videó

Nemcsak az Ének Iskolájában mutatta meg Hajós András, hogy szívén viseli a következő generáció sorsát. Új műsorának első adásában a Pannonhalmi Bencés Gimnázium diákjaival beszélget a jövőről.
Fotó: TV2 Press
Fotó: TV2 Press

Nem akármilyen közeget mutat be a SuperTV2-ön ma este induló, Hajós a dobozban című új műsorában Hajós András. Az Ének Iskolája egyik tanára a Pannonhalmi Bencés Gimnázium diákjaival beszélget a jövőről és álmaikról. A műsorvezető azt próbálja megfejteni, vajon vannak-e még a mai fiataloknak olyan világmegváltó álmaik, mint az ő generációjának voltak.

Emellett kipróbálhatta a könyvkötészet szakkört, sőt a bencés bigbandbe is beszállt egy próba erejéig. A legnagyobb meglepetés mégis az volt a számára, amikor a templomi orgonán az egyik diák egy Emil.Rulez! slágert játszott a tiszteletére. Hajós az egyházi iskolákról szóló sztereotípiákat is megdönti, amikor a nála fiatalabb bencés osztályfőnökkel beszélget a hétköznapokról. 

Aki már most kíváncsi, hogyan zajlott a beszélgetés a fiúk és Hajós között, a SuperTV2 videójára kattintva megnézheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top