Sztárok

Megviseli a drogfüggő lány szerepe Szabó Zsófit

Szabó Zsófi sorozatbeli szerepe szerint jelenleg egy kábítószer-fogyasztó lányt alakít, ami igencsak rányomja a bélyegét a színésznő hétköznapjaira.

Koncentrációt, önfegyelmet és rengeteg kitartást igénylő időszakot él meg Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznőjének ugyanis a sorozatbeli szerepe szerint egy kábítószer-fogyasztó lányt kell alakítania, aki a drog miatt nemcsak elvonási tünetekkel, de hallucinációval is küzd, a történet pedig csak tovább bonyolódik majd. A hatalmas áldozatot hozó Szabó Zsófi úgy véli: ennél nagyobb kihívás nincs egy színész számára. “Inspirálódni kell, információkat gyűjteni, utánaolvasni és teljesen átszellemülni – csak így tudom igazán megmutatni Betty egy teljesen új oldalát” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a színésznő, aki Betty Tanakis karakterének tökéletes megformálásához az egyik barátnője segítségét kérte. “Gabka drogfüggő volt, de már tizenhárom éve és tizenegy hónapja tiszta. Őt kérdezgettem, amikor megtudtam, hogy a történet ebbe az irányba megy. Rengeteget segített megérteni azt, hogy mit érezhet, élhet át egy ember ilyenkor” – mesélte Zsófi.

“Sok embert elveszítettem”

Hallucinál és elvonási tünetekkel küzd Szabó ZsófiA kirobbanó formában lévő színésznő számára rendkívül nehéz volt ezen jelenetek leforgatása. “Az egész folyamat megterhelő volt, de mindamellett, hogy sokat kivesz az emberből és koncentrációval jár, színészként ez az, ami igazán örömet okoz és feltölt” – árulta el. Sok színpadi emberhez hasonlóan Zsófinak is kell némi idő, amíg visszarázódik a szerepéből a valóságba. Mint mondja: előfordul, hogy egy-egy forgatás az egész napi hangulatára rányomja a bélyegét. “Egy nehezebb nap után nem szívesen ülök be egy jókedvű társasággal sehova, inkább otthon rázódom vissza. Ami a legnehezebb a mostani időszakban, az az, hogy ez a folyamat már hónapok óta tart – egy ilyen szerep pedig lemondással jár. Megtanított az önfegyelemre, arra, hogyan kell figyelni a belső dolgokra, igazán megismeri magam. S bár sok embert elveszítettem, az igazi barátságok még erősebbek lettek.

Itt megnézheted, hogyan hozza a drogfüggő Betty karakterét Zsófi:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top