Sztárok

Angeline Jolie megríkatta a kisfiát

Angelina Jolie a minap őszintén vallott arról, hogy mivel borította ki nyolcéves kisfiát, Paxot.

A Katalin hercegnét lepipáló Angelina Jolie-ról mindenki tudja, hogy rendkívül családcentrikus, s számára egyetlen dolog fontos igazán, mégpedig az, hogy a csemetéinek boldog gyermekkoruk legyen.

Boldog és sírásmentes – aki látott már életében gyereket, az tudja, hogy utóbbi nem mindig jön össze. A legrosszabb talán az, ha egy édesanya maga készteti sírásra a gyermekét – ezt jól tudja a színésznő is, aki az Entertrainment Weekly című lapnak mesélt arról, hogyan érezte magát, miután alaposan mAngeline Jolie megríkatta a kisfiátegríkatta nyolcéves kisfiát, Paxet. Az incidens még hónapokkal ezelőtt, a Csipkerózsika című film forgatásán történt, ahová Jolie (a filmben szerepet kapó kislánya, Vivienne mellett) a kisfiát is magával vitte. Angelina a filmben egy gonosz tündért alakít, s – mivel negatív szereplő – ezért ijesztő maskarát és félelmetes sminket kell viselnie. “Amikor Pax először meglátott, elrohant, és lekuporodott az egyik sarokba – először azt hittem viccel, úgyhogy »üldözőbe« vettem” – elevenítette fel az esetet a lapnak az újabb drasztikus műtétre készülő színésznő, aki – miután nagy nehezen utolérte a kisfiát – rádöbbent, hogy Pax miatta rémült halálra. “Sírva találtam rá, és egyszerűen annyira megijedt a kinézetemtől, hogy képtelen voltam megnyugtatni. Végül le kellett mosatnom a sminket, hogy lássa: ez csupán arcfestés, nincs oka pánikra vagy kiborulásra” – mondta Angelina.

Itt megnézheted a hamarosan mozikba kerülő film trailerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top