Sztárok

Tatár Csilla védelmébe vette Ördög Nórát

Közösségi oldalán osztotta meg véleményét Tatár Csilla azokról a kommentelőkről, akik bármiről vagy bárkiről legyen is szó, csak rosszindulatú kritikát tudnak megfogalmazni.

Tatár Csilla beszólt a netes trolloknakBár igyekszik nem foglalkozni a rosszindulatú hozzászólásokkal Tatár Csilla, azért van, hogy nem tud elmenni egy-két igencsak sértő megnyilvánulás mellett. A Mokka műsorvezetője rajongói oldalán fejtette ki véleményét azokról, az internet világában csak trolloknak nevezett kommentelőkről, akik mindenben és mindenkiben csak a rosszat látják. Igaz, ezúttal nem ő volt a célszemély, mégsem tudott szó nélkül elmenni a bántó bejegyzések mellett.

Ördög Nóri azért került a céltábla közepére, mert az anyaságról és a barátságról mesélt egy nyilvános fórumon és uram bocsá’, még el is merte sírni magát. Király Linda lelkét pedig azért kellett ismételten megtiporni és ízekre szedni, mert az édesapja egy 12 évvel ezelőtti hibáját szerette volna végérvényesen elfeledtetni vele” – fogalmazta meg véleményét Csilla, aki korábban maga is tesztelte az oldalát követőket. Furcsa mód, ezúttal egy rosszindulatú hozzászóló sem merte véleményezni a leírtakat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top