Sztárok

Türelem a tartós siker titka!

Tanácsok a fogyáshoz.
Türelem a tartós siker titka!


Hogyan fogyjak?

A fogyókúráról sok millió szót írtak le és mondtak el. Ezernyi különféle diéta, étrend-kiegészítő és internetes csodaszer áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. Az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

A túlsúly akkor fordul elő, amikor a szervezet több energiát kap, mint amire szüksége van. A fogyáshoz ezért a kalória bevitel csökkentése szükséges, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alap anyagcserét is fokozni kell.

Azonban sokan, akik szeretnének leadni a súlyukból, kemény ellenféllel találják szemben magukat – a hirtelen rájuk törő farkaséhség időszakaival. Ezt az érzést könnyedén le lehet küzdeni a Cefamadar® homeopátiás gyógyszerrel, mely hatásosan nyomja el az étvágyat, így segíti a kevesebb kalóriabevitelt és biztosítja, hogy elérjed a kitűzött kisebb testsúlyt.

A Cefamadar® csökkenti az étvágyat, de csodák nincsenek. Kevesebbet kell enned, hogy lefogyjál. Tűzz ki egy megcélzott testsúlyt, és tűzd ki a határidőt, amikorra ezt a súlyt el akarod érni. Ne akarj gyorsan lefogyni, mert veszélyezteted céljaid elérését! A gyors fogyás veszélye az, hogy a szervezeted gyorsan visszaszedi a leadott kilókat.

Hogyan lesz tartós a súlycsökkenés?

Szedd a Cefamadar® tablettát, és ellenőrizd gyakran a súlyodat!! A túlsúlyosságod sem alakult ki néhány hét alatt. A természetes és tartós súlycsökkenés maximum 1-3 kg havonta. Ha megtorpansz a fogyásban, ne keseredj el, inkább átmenetileg fokozottan diétázz, hogy utolérd magad. Cefamadar® homeopátiás készítmény, ezért szedése hosszú időn át biztonságos, mert nincsenek mellékhatások, és nem okoz hozzászokást, ugyanakkor a hatását is lassabban fejti ki.

Calotropis gigantea cserje
Calotropis gigantea cserje


Mit egyek?

Bármit ehetsz, ha közben a testsúlyod a kitűzött mértékben csökken. A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével. A szervezeted segíteni fogja igyekezeted a fogyásban. A Cefamadar® csökkenti az étvágyadat, és támogat Téged, hogy elérjed a kitűzött testsúlyt a kitűzött határidőre, ha betartod az alapszabályt: napi három könnyű étkezés és egészséges, kiegyensúlyozott étrend.

Mit tegyek?

Légy türelmes, de aktív! A fogyást ki kell egészíteni mozgással is. Ehhez nem kellenek drága eszközök vagy személyes tréner. Elegendő, ha legalább egy órát tempósan gyalogolsz naponta, illetve az idősebbeknek elég, ha többet sétálnak, mint eddig. Ne használd a liftet, és lépcsőzz minél többet a metró mozgólépcsőn is. Szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, cukorbetegek, asztmások és mozgásszervi betegségben szenvedők mindig beszéljék meg fogyókúrájukat és az életvitelüket érintő változásokat az orvosukkal is! A Cefamadar® tabletta ráadásul egyéves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is biztonsággal szedhetik.

A Cefamadar®hatékonyságát Németországban végzett gyógyszervizsgálatokban bizonyították. Az eredményekről tudj meg többet: www.cefamadar.hu

Sok sikert és jó egészséget!

————————————————————————————————————————–

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

————————————————————————————————————————–

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top