Sztárok

Ebből akar meggazdagodni VV Simon

Különös vállalkozásba kezdett a VV6 csodabogara.
Forrás: VV Simon hivatalos oldala / Facebook
Ezeket a pólókat árulja Simon – forrás: Facebook, VV Simon hivatalos oldala 

VV Simon úgy döntött, pénzt csinál a “simonságából”: pólókra nyomta, és most már bárki magára veheti – írja a Blikk. “Egyszer csak jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha saját pólókat kezdenék el gyártani, ami tükrözi az egyéniségem. Elkészítettem a prototípust, majd találtam egy kivitelezőt is, és elkezdtük a pólók gyártását. Én is nagymértékben kiveszem a részem, ugyanis a betűket például saját kézzel vágom ki, sőt a baglyot is” – magyarázta a VV6-ból kizárt játékos, aki a bevételből pesti létét próbálja finanszírozni, amióta a fővárosba költözött.

“Kivettem egy albérletet, amit fenn kell tartanom, arról már nem is beszélve, hogy mire a szerelmem, Charlotte kijön, szeretnék neki normális körülményeket biztosítani, hiszen bízom abban, hogy közösen folytatjuk a jövőt. Harmadrészről pedig a saját zenekaromat is szeretném fejleszteni” – árulta el nagyszabású terveit.

Ebből akar meggazdagodni VV Simon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top