Sztárok

Puskás Peti nagy leleplezés részese volt – galéria

Trónra léptek a sztárok! Hien, Szekeres Nóra, Dukai Regina, Tolvai Reni, Puskás Peti, Csonka András, Hajdú Steve és Bebe is azon szerencsések közé tartoztak, akik elsőként próbálhatták ki a Trónok harca Vastrónját.

Az HBO és az egyik mobilszolgáltató közös kampányának a részeként került az egyik budapesti bevásárlóközpontba a Trónok harca című sorozat Vastrónja. Természetesen a sztárok sem hiányozhattak a nagy leleplezésről.

Puskás Peti nagy leleplezés részese volt - galériaPuskás Peti és öccse, Dani nem csupán a The Biebers nevű zenekarban dolgozik együtt, de a Trónok harcát is közösen nézik. “Az öcsém hatalmas rajongó, ezért is hívtam el magammal, hogy kipróbálhassa ő is a Vastrónt” – mondta a sokoldalú tehetség.

“A korosztályomban mindenki sorozatfüggő, én annyira nem. A Trónok harcát és A törvény nevébent mindig megnéztem, amint kijött az új rész, ha  esetleg elfeledkeznék róla, akkor pedig Dani figyelmeztet rá – tette hozzá Peti, aki többedmagával együtt leplezte le a különleges trónt, amelyet március 30-áig bárki kipróbálhat.

A leleplezésről készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top