Sztárok

Új életet kezd a Barátok közt sztárja

Új életet kezd Csomor Csilla, aki nehéz időszakon van túl.

Új életet kezd a Barátok közt sztárjaNehéz időszakon van túl Csomor Csilla, de mára erősebb, mint valaha, írja a Blikk. “Mostanában rengeteg időm volt foglalkozni magammal. Önvizsgálatot tartottam, és rájöttem, el kell fogadnom a múltat. Nem rágódom többet azon, hogy miért nincs gyermekem, miért történtek meg velem bizonyos dolgok” – mondja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy most már csak a jövővel foglalkozik, előre néz.
Az utóbbi időben szakmai kihívások nélkül maradt Csomor Csilla most a Stex és New York főszerepén dolgozik, és ez a feladat elmondása szerint olyan volt számára, mint egy mentőöv, segített abban, hogy újra egyenesbe kerüljön.

Így, hogy rendezettebbé vált az élete, magánéletében is nyitottabbá vált. “Nincs napirenden a szerelem, de most legalább már tudok nyitni az emberek felé. Ha jön, akkor úgyis jön, én nem erőltetek semmit, csak várok!” – mondta el a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top