Sztárok

Meglepő dolog derült ki Dér Heniről

Az operaénekes végzettségű Dér Heni nemcsak a saját, hanem mások hangját is csiszolja.

Meglepő dolog derült ki Dér HenirőlEl tudnád képzelni, Dér Henit az Operaház színpadán áriázni? Nem? Pedig igenis reális kép lehetne, hisz a Sugarloafból kivált énekesnő eredetileg operaénekesnek tanult, csak később fordult a klasszikus képzés felé, amihez meg is szerezte a szükséges végzettséget.

Politológiával és oktatással is foglalkozik

Ennek köszönhetően azonban már nemcsak műveli, hanem oktatja is az éneklést. “A klasszikus képzés teljesen más, ezért elvégeztem egy belcanto mesterkurzust. Ezután valaki megkérdezte, tanítok-e. Sehol nem akartam hirdetni, interjúban sem mondtam soha. Úgy gondoltam, ha jó vagyok, elmondja másoknak is, ha nem, abbamarad. Huszonöt tanítványom van, ebből tíz rendszeresen jár, eggyel pedig most kiemelten is foglalkozom” – fedte fel titkát Heni a Diéta&Fitnesz magazinban. Az éneklés mellett civil foglalkozása is kitölti az idejét. “Politológus is vagyok. Használom is, a határon túli magyarok érdekeit próbálom képviselni. A magyar, szegény családokat próbálom segíteni élelmiszerrel, pénzzel, amivel alapítványokon keresztül tudom” – árulta el az életmódmagazinnak a csantavéri születésű Dér Heni.

Nézd meg az énekesnő második szólódalához készült videoklipjét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top