Sztárok

Schobert Norbi: “Soha nem jártunk swingerklubba”

Ma este indul a Pimasz úr Ottalszik második évada. Aki esetleg még nem tudná: a műsor lényege, hogy Papp Gergő ismert emberek otthonába látogat, és saját szemszögéből mutatja be őket úgy, hogy velük tölt egy egész napot és éjszakát. Az új évad első epizódjában Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka egy napját követi végig Gergő és felesége, Judit.

Réka és Norbi tavaly ugyebár bejelentették, hogy kivonulnak a bulvármédiából, ezért én még egy utolsó bebocsátást kértem tőlük az életükbe. Mozgalmas huszonnégy óra volt, az egyszer biztos: először Norbival meglátogattuk azt a gyárat, ahol a termékeik készülnek, aztán Rubint Réka és Schobert Norbikocsikáztunk a régi Zsigulijával, majd elmentem Réka alakreformórájára is. Nem mondom, hogy a két-háromszáz lelkes, tornászni vágyó hölgy között nem éreztem magamat feszélyezve, főleg úgy, hogy a feleségem is ott volt mellettem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Pimasz úr.

Swingerklub vagy nem swingerklub?

Gergő azt is elárulta: a meghitt vacsora után nem tértek nyugovóra, hanem még hosszú órákon keresztül beszélgettek. “Norbi betegsége is szóba került, fantasztikus volt látni azt, hogy milyen szeretettel, s hogy milyen meghatóan beszél a férjéről Réka. Na persze voltak ennél vidámabb témáink is...” – nyilatkozta Gergő, aki nem várt kérdést tett fel vendéglátójának. “Éveken át mekkora legendának számított, hogy Schoberték külföldre járnak párcserés szexre, feldobni a házaséletüket. Te hallottad ezt?” – kérdezte Papp Gergő, mire Norbi a következőt reagálta: “Soha életünkben! Hallottam, hogy swingerklubba járunk. El sem tudom képzelni, hogy egy meztelen pasi rámászna a feleségemre, miközben én Icát támogatom balról. Meghalnék, belepusztulnék. Eleve az, hogy látnék egy meztelen férfitestet, hogy dolgozik bárkin a háttérben. Nem bírnám ki. Ha valakik mellettem vadul smárolnak, attól is felfordul a gyomrom. Ez egyszerűen nem igaz” – zárta le az évek óta tartó találgatásokat Norbi.

Ma este a nézők egy őszinte, megrázó beszélgetésnek is a részesei lehetnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top