Sztárok

Gwyneth Paltrow-t ki nem állhatják a szomszédai

Gwyneth Paltrow a viselkedésével kivívta a szomszédai ellenszenvét.

Gwyneth Paltrow-t ki nem állhatják a szomszédai – adta hírül a Daily Mail. A lap értesülései szerint a válófélben színésznő finoman szólva sem örvend nagy népszerűségnek.

Közellenség lett a szomszédai körében

Gwyneth Paltrowt gyűlölik a szomszédaiA mi kis lakóközösségünk nagyon aktív, értem ezalatt azt, hogy gyakorta találkozunk és szervezünk közös programokat a többi családdal. Mindenkivel jóban vagyunk, kivétel Gwynethéket” – nyilatkozta a lapnak az Oscar-díjas színésznő egyik szomszédja. A lakóközösséget állítólag nem is igazán az bántja, hogy az állítólag más férfiak oldalán vigaszt kereső Gwyneth nem hajlandó velük, hétköznapi emberekkel vegyülni, hanem hogy még a köszönés is nehezére esik. Egy másik szomszéd szerint azonban nem ez a legzavaróbb tényező az egész dologban. “Folyamatosan újítanak valamit a házon, ami roppant idegesítő, mert egész álló nap megy a fúrás-faragás. Néhány hónapja is alakítottak valamit az ingatlanon, a legnagyobb baj mégsem ez, hanem az, hogy a munkásaik a mi helyünkön parkoltak az utcán, úgy, hogy erre nem kértek tőlünk engedélyt” – magyarázta bosszúsan az egyik szomszéd, aki azt is elárulta, legutóbb azért orroltak meg rájuk, mert a házuk köré egy közel háromméteres kerítést emeltek, ami igencsak elrontja a környék összképét.

Nagy kár, hogy a szomszédok nem tudnak magyarul, különben meglenne a tökéletes Gwyneth-ellenes indulójuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top