Sztárok

Miranda Kerr legújabb ékszerei

A Swarovski 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának városi etno hangulatú darabjai a stílusos és könnyed sziluettek, a szabad szellem és a kalandvágy megtestesítői.
Miranda Kerr legújabb észkszerei

Bennük a kifinomult anyagok randvúznak a primitív művészet motívumaival – a törzsi kézművesség és divat kreatív összecsapásából egyedi és kontrasztos stílus született. Az idei szezon egyik fő irányvonala a vadmacskásan elegáns megjelenés, gyönyörű, meleg föld tónusokban, valamint főszerepet kapnak a törzsi motívumok és a legtrendibb fémkombinációk is. A kollekció ezeket az elemeket modernitással és nőiességgel ötvözi, így teremt egészen sajátos stílust, az elegáns és látványos Tribal Glam-esztétikát.

A Swarovski 2014-es tavaszi-nyári kampányának arca, az ausztrál szupermodell, Miranda Kerr mutatja be a városi-etno hangulatot képviselő Airy-ékszervonalat, amelynek különböző fémekből kombinált elegáns rojtjai egyszerre idézik fel a törzsi kézművesség jegyeit és válnak a szezon abszolút kihagyhatatlan darabjaivá: ilyen a Crystal Metallic Light Gold tónusú és az átlátszó kristályokkal díszített, fekete, zebramintás Slake karkötő.

Miranda Kerr legújabb észkszerei

Merész és elbűvölő – a karkötő a szálak halmozásával a városi etno stílust, valamint az aktuális divattrendet egyaránt megragadja. Különleges hangulatot kelt életre a dupla láncú Venetie karkötő, amelyet Miranda nyakláncként visel.

Miranda Kerr Airy fülbevalót (37 900 Ft), Airy nyakláncot (46 100 Ft), dupla Venetie karkötőt (nyakláncként, 32 800 Ft), valamint Zebra black Slake karkötőt (21 700 Ft) visel.

Megnézem
Összes kép (1)

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top