nlc.hu
Sztárok
Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

Az első napsugarak idén nemcsak a rügyeket csalogatják elő, hanem a női ruhák vidám színeit, virágos mintáit is. Az legfrissebb tavaszi trend meghatározói az élénk virágmintás, farmerrel variált szettek és a vagány megoldások lesznek. Az AsiaCenter polcairól válogattunk.
Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

Azt mondják, a jó farmer maga a stílus, a stílus pedig soha nem megy ki a divatból. A tavaszi vidámság jegyében most biztosan kifejezhetjük egyéniségünket, a boltok polcain ugyanis megjelennek a díszített, egyedi kialakítású farmernadrágok, farmerdzsekik és szoknyák. Az AsiaCenterben elérhető árakon válogathatunk a legkülönbözőbb mintákkal, láncokkal, gyöngyökkel vagy strasszokkal díszített darabok közül.

Kedvencünk ez a koptatott klasszikus stílusú farmerdzseki, amit trendi gyöngylánc berakás díszít. Visszafogott fazonja miatt akár nappali szettünk fő darabja is lehet, az anyagba illesztett díszítésnek köszönhetően nem igényel plusz kiegészítőt, buliszettünkhöz is kiváló, de akár egy romantikus nyári ruhát is feldob a hűvösebb tavaszi estéken.

 

 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben
 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

Az új szezon vagány darabjai a testformát utánzó nyomott mintás női pólók, amelyet buja, visszafogottabb vagy vicces motívumokkal is beszerezhetünk. Hogy a stílusnál maradjunk, mi egy farmeres darabot néztünk ki, ami garantáltan elűzi a téli unalmat és magunkra vonja a férfi tekinteteket.  

A hosszú tél után bátran boruljunk virágmintába!

Az AsiaCenterben hatalmas választékot találunk a tavasz legvidámabb darabjaiból. Stílustanácsadónk szerint bátran keverhetjük a virágmintákat akár egy szetten belül is, sőt – az őszi-téli trend folyatásaként – a mintás nadrágok, leggingsek továbbra is hódítanak majd a pasztellárnyalatoktól egészen a hivalkodó színkombinációkig. Egy egyszerű felsővel, balerina cipővel párosítva igazi telitalálat. Merészebbek színes tűsarkúakkal is kombinálhatják.

 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben
 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterbenA virágminták a kiegészítőket is feldobják az idén, háromdimenziós applikált virágokat nyugodtan hordjuk a hajunkban, az övünkön vagy a táskánk díszeként!

A melegebb idő beköszöntével férfitársaink örömére a romantikus kis ruhák is előbújnak a szekrények mélyéről.

Ha újítani szeretnénk, feltétlenül nézzünk körül az AsiaCenter virágmintás ajánlatai között! Kedvencünk ez a rövid, fekete alapon dús rózsamintás darab, ami egyszerre kislányos és kedves, mégis hódításra termett. Egy szexi szandállal kombinálva nincs az a férfi, aki ne akarná rózsákkal elárasztani viselőjét.

A másik nagy tavaszi visszatérő a klasszikus tengerész stílus. A csíkozás nem csak piros-fehér vagy kék-fehér lehet, bátran kombináljuk a pirosat a kékkel, horgonyos vagy vitorlás kiegészítőkkel, sálakkal és ékszerekkel.

Az egyszerű keresztcsíkozás most az elegáns darabokban is visszaköszön, így ha beszerzünk néhány arany vagy ezüst vitorlás kiegészítőt, a munkahelyi és a hétvégi kiránduló szettünket is feldobhatjuk vele. Figyeljünk a részletek összhangjára, mert amennyiben egy tengerész csíkos blézeren arany gombokat találunk, akkor a legjobban az aranyszínű kiegészítők illenek.

 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben
 

Tavaszi virágbontás az AsiaCenterben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top