Sztárok

Csodában hisz Hajdú Péter

Boldogságban úszik Hajdú Péter a hétvégén. És elárulta, miért hisz a csodákban.

Csodában hisz Hajdú PéterAkármilyen dátum is szerepel születési évként sztárjaink személyi igazolványában, legtöbbjük mégis szeret megmaradni gyereknek. Vasárnap Détár Enikő mesélt arról, hogyan lépett ki megszokott komfortzónájából, szintén most hétvégén Dukai Regináról tudtuk meg, hogy szeret úgy ruhákat fabrikálni, mint ahogyan a lelkes kislányok teszik, most pedig Hajdú Péter vallotta be, hogy bizony mégis hisz a csodákban, ettől pedig nagyon is boldog.
Az öröm okát közösségi oldalán osztotta meg rajongóival. “Megosztok veletek egy örömhírt; Noncsi tavaly tavasszal kivitte játszani a kis görög teknősét a kertbe, de sajnos ott felejtette. Napokig kerestük, de nem találtuk. Biztosak voltunk benne, hogy valami történt vele; elkapta egy macska, éhen halt stb., de Noncsi biztos volt benne, hogy él, s hogy egyszer megtaláljuk. Képzeljétek, két napja megtaláltuk, a kertben napozott egy kövön. Ez a kis állat túlélte a nyarat, az őszt és a telet, egyedül, valahol a kertben. Elképesztő! Annyira boldog vagyunk! Látjátok, a gyermeki hit csodákra képes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top