Sztárok

Plasztikával ránctalanodik Szikora Róbert

Szikora Robi úgy döntött, itt az ideje, hogy gondoskodjon a ráncairól.

Plasztikával ránctalanodik Szikora Róbert“Nem tartom magam önzőnek azért, mert belevágtam, hiszen a rajongóim, akik eljönnek a koncertemre, vagy megnéznek a tévében, azt szeretnék látni, hogy mindig jókedvű vagyok, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ehhez bizony hozzá tud járulni egy kis esztétikai segítség” – magyarázta Szikora Robi a döntését a Blikknek, amikor arról mesélt, hogyan és miért döntött úgy, hogy megfiatalodik.
Egy ultrahangos kezelést választott, melynek a lényege az, hogy beindítja a kollagéntermelő hatást. Mindössze egy kezelés az egész, ez viszont elég ahhoz, hogy akár 10-15 évvel tűnjön fiatalabbnak tőle az, akin elvégzik. Az ára viszont meglehetősen borsos, állítólag területtől függően akár a 180–590 ezer forintot is elérheti.
“Mégiscsak férfi vagyok, aki az ilyen kezelésekkor kicsit szégyelli magát. Emlékszem azonban, amikor gyerekkoromban a templomban énekeltünk, azt szintén cikinek éreztem. De aztán rájöttem, hogy a Jóistennek énekelek, hát akkor énekelnem kell! Itt pedig valakinek akarsz szép lenni, úgyhogy innen üzenem a világnak, hogy megfiatalodom” – tette hozzá Szikora Robi, mi pedig kíváncsian várjuk a beavatkozás végeredményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top