Durván zaklatják a ByTheWay tagjait!

G.Zs. | 2014. Április 08.
Az X-Faktorban feltűnt ByTheWay tagjait eddig csupán üzenetekkel bombázták a rajongók, néhány hete azonban új divat hódít a Wayerek körében.

Bár már jó néhány hónapja véget ért az X-Faktor, a második helyezett ByTheWay tagjai iránt nem lankad az érdeklődés (legalább is egyelőre). Ya Ou, Olivér, Sziki és Bence szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen az összes egykori döntős közül az ő rajongótáboruk a legaktívabb, és ők büszkélkedhetnek a legtöbb fellépéssel is – még a győztes Danics Dóránál is több helyre hívják őket.

A rajongók minden megtesznek, hogy a fiúk közelébe férkőzhessenek

A srácok egyelőre még csak ismerkedési fázisban vannak a sztárélettel, ennek ellenére már volt szerencséjük megtapasztalni annak előnyeit, valamint hátrányait. Most már ők is tudják, hogy az, ha egy előadó több tízezer lelket számláló rajongótáborral büszkélkedhet, olykor áldás, olykor pedig bizony átok. A fiúkat újabban már nemcsak a privát közösségi oldalukon, de telefonon is megkeresik a mindenre elszánt rajongók.

A közösségi oldalon nemrég történt egy frissítés, amely magával hozta azt, hogy bárki, aki az ismerősünk, fel tud minket hívni az interneten keresztül. Erre természetesen a rajongóink is rájöttek, azóta szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk hívást tőlük” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a banda egyik tagja, Ya Ou Feng. A tinédzserek az édesanyját is rendszeresen hívogatják.

A fiúk családtagjai is rendszeresen kapnak hívásokat

Édesanyámat megkértem, hogy – ha egy mód van rá – ne beszélgessen olyan emberekkel, akiket nem ismer, mert szerintem sohasem lehet tudni, hogy ki mit akar rólam megtudni. Persze nem feltételezek senkiről sem rosszat, de amondó vagyok, hogy jobb az elővigyázatosság” – mosolygott Csordás Ákos lakótársa. Mint mondta: ő úgy próbálja meg kivédeni ezt a dolgot, hogy nem veszi fel ismeretlen számnak a telefont.

Elutasítom a hívásokat, de ettől függetlenül akkor is zavaró ez az egész. Eddig megvolt az egészséges három lépés távolság köztünk és a rajongók között, de az új funkció miatt ez már a múlté. Tudom, hogy nem rosszindulatból csinálják, nem azért, mert rosszat akarnak nekünk, épp ellenkezőleg, de meg kell érteniük, hogy mi az, ami még belefér, és mi az, ami már nem” – mondta. Hozzá hasonlóan vélekedik a banda tagjai közül Sziki is, aki – annak érdekében, hogy mielőbb orvosolják ezt a problémát – a közösségi oldalán tette közzé a témával kapcsolatos véleményét. “Az említett fórumon folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, és – ha időnk engedi – az üzenetekre is válaszolunk, azonban azt gondolom, hogy az üzenetváltás és a telefonálás között nagy különbség van” – mondta Szikszai Péter.

Itt megnézheted a ByTheWayről készített galériánkat:

Durván zaklatják a ByTheWay tagjait!

Az X-Faktorban feltűnt ByTheWay tagjait eddig csupán üzenetekkel bombázták a rajongók, néhány hete azonban új divat hódít a Wayerek körében.

Itt pedig a fiúk első videoklipjét:

Exit mobile version