Sztárok

Kétségbeesett tinédzserek kérik az X-Faktoros ByTheWay segítségét

A ByTheWay fiúcsapat tagjai vicces, megható és megdöbbentő kérésekkel, kérdésekkel egyaránt találkoznak a közösségi oldalakon.

Bár az X-Faktor 2013-as szériája csupán decemberben ért véget, a legtöbb egykori döntősről már most igencsak keveset lehet hallani. A műsor győztese, Danics DA ByTheWay segítségéért fohászkodnak a rajongókóra sem adott túl sok életjelet magáról mostanában, ám – mint azt megtudtuk – ez tudatos lépés volt a részéről. Vele ellentétben a második helyezett ByTheWay tagjai az életük minden egyes apró történéseiről hírt adnak a közösségi oldalaikon – a rajongóik legnagyobb örömére. Ya Ou, Bence, Olivér és Sziki néhány hónapja egy olyan oldalra is felregisztráltak, ahol a rajongók – akár névtelenül is – különböző kérdésekkel, kérésekkel fordulhatnak hozzájuk. Míg a legtöbben a hogylétük vagy éppen a karrierjük felől érdeklődnek, szép számmal akadnak olyanok is, akik tanácsot, szívességet, netán segítséget kérnek a srácoktól. “Nagyon jóleső érzéssel tölt el minket, hogy mennyien számítanak ránk, és igyekszünk minden – vagyis a lehető legtöbb – kérdést megválaszolni, ugyanis nagyon sokat köszönhetünk azoknak, akiktől ezeket a leveleket kapjuk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Patocska Olivér. Mint mondja: pontosan tudják, hogy – főképp a tinédzserkorú rajongók miatt – óriási felelősség van a vállukon.

Öngyilkosjelölt tinédzserek kérnek tőlük segítséget

A ByTheWay segítségéért fohászkodnak a rajongókA vicces és aranyos kérdések mellett gyakorta előfordul, hogy a rajongók segítséget kérnek a srácoktól. “Mit szólnál ahhoz, ha aláírásosztás közben meglátnád, hogy az egyik rajongótoknak szét van vagdosva a karja. Mondanál neki valamit, ha igen, mit? Engem például egyedül ti tartotok életben. Annyiszor véget akartam vetni mar az életemnek, de miattatok nem tettem eddig!” – írta az említett közösségi oldalon az egyik (anonim) rajongójuk, akinek bejegyzését – a rengeteg olvasatlan levél között – észrevették a fiúk. “Azt mondanám neked, drága, hogy kicsit nyugodj le! Nézz körül! Mennyi lehetőség van, hány hely van a Földön, ahova el lehet jutni. És bárki lehetsz, ha küzdesz érte” – fogalmazta meg a gondolatait a nemrég kilátástalan helyzetbe került Olivér. A Lilut megríkató csapat másik tagja, Ya Ou elárulta: az ismertségüket jó dolgokra szeretnék felhasználni.

A(z) “Szerinted jó, ha egy énekes/csapat közeli viszonyt ápol a rajongóival?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen.

Nagyon oda kell figyelnünk, mit hogyan cselekszünk, milyen tanácsokat adunk. Minden egyes megválaszolt kérdéssel és levéllel szeretnék egy kicsit hatni a fiatalokra és az idősebb korosztályra. Azt szeretnénk, ha Magyarországon boldog, büszke emberek élnének” – mosolygott Csordás Ákos lakótársa. A fiúk egyébként – ha éppen nem a temérdek mennyiségű levélre válaszolnak – nem tétlenkednek: létrehozták a Mosolynap kezdeményezést, valamint elkészítették az első saját dalukat is. Reméljük, hogy ők nem tapasztalják meg, milyen “hullócsillagnak” lenni, s, hogy a sikerük akkor is kitart még, amikor elindul az X-Faktor következő szériája – meglátjuk, mi szorítunk nekik.

Itt meghallgathatod A győztes dalát a ByTheWay előadásában:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top