Sztárok

Ezért sírt Lilu az X-Faktor alatt

Nemcsak a versenyzőket, hanem a stáb tagjait is megviselte Csordás Ákos és a ByTheWay párbaja a vasárnapi X-Faktorban. Lilu sokkos állapotban hirdette ki a végeredményt.

Ezért sírt Lilu az X-Faktor vasárnapi párbaja előttNemcsak Szikora Róbertet és mentoráltjait sokkolta a kiesésük, de az X-Faktor stábjának szinte összes tagja értetlenül fogadta a ByTheWay idő előtti távozását a műsorból. Aki nézte a vasárnapi adást, láthatta, hogy Lilu könnyeit visszafojtva érkezett a fiúkhoz a színpadra a párbaj előtt. 

“Láttam, hogy összetörtek”

“Több oka is van, amiért különösen érzékenyen érintett a fiúk távozása. Egyrészt hónapok óta ismerem őket személyesen, másrészt pedig senki nem erre a párbajra számított. Láttam Ya Oun, hogy teljesen összetört, amikor ketten maradtak a párbaj előtt. Ez tényleg nagy dráma volt mindenkinek” – magyarázta Lilu megkeresésünkre könnyei okát. A tapasztalt műsorvezető azt mondja, azért is érzékenyült el nagyon, mert pontosan tudja, a négy srác fiatal kora ellenére mennyire komolyan vette a munkát.

Az anyai ösztön is felerősödik

Ezért sírt Lilu az X-Faktor vasárnapi párbaja előtt“Végtelenül profik, mindig elsőnek mentek a próbaterembe, és utoljára jöttek el. Alázatosak, udvariasak és kedvesek. Ilyenkor anyukaként is gondolkodom, hogy milyen lesz, ha az én fiam is ilyen lesz. Neki milyen lenne átélni egy ilyen szituációt. A srácok, annak ellenére, hogy már most hatalmas a rajongótáboruk, nem szálltak el maguktól. Zenélni, énekelni akartak. Nem azt nézték, hány rajongót gyűjtöttek, hanem hogy őket maximálisan kiszolgálják” – mesélte Istenes Bence műsorvezetőtársa. “Borzasztó érzés ott állni és tudni, hogy amint kimondom a nevüket egy világ omlik össze bennük. Pontosan látom, mit jelent nekik ez a verseny. Látom azt, hogy már ennyi idősen tudják: mit akarnak elérni. Én ilyenkor még csak az utamat kerestem” – tette hozzá Lilu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top