Sztárok

Bob Geldof: Peaches csodálatos gyerek volt – galéria

Volt felesége után lányát is kénytelen eltemetni Sir Bob Geldof. A rendőrség egyelőre vizsgálja a 25 évesen elhunyt Peaches Geldof halálának körülményeit.
Az utolsó fotó Peachesről, ami múlt hét csütörtökön egy rendezvényen készült
Az utolsó fotó Peachesről, ami múlt hét csütörtökön egy rendezvényen készült

Hétfő délután 13:35-kor hívták ki a rendőrséget Peaches Geldof kenti otthonához, ahol – egyelőre tisztázatlan körülmények között – holtan találták a 25 éves modellt, újságírót, médiaszemélyiséget. A rendőrség legfrissebb közleménye szerint se búcsúlevelet, se drogokat nem találtak Geldof otthonában, és sérülések sem voltak a fiatal nő testén.

Peaches halálhíre nemcsak családját, de az egész sztárvilágot letaglózta. Sharon Osbourne, Lily Allen, Ellie Goulding és Simon Cowell is Twitteren emékezett meg a fiatal tehetségről. “Nyugodj békében te csodálatos lány” – írta Lily Allen, aki jó barátnője volt a két gyermeket hátrahagyó asszonynak. Peaches apja, sir Bob Geldof közleményt adott ki.

Peaches meghalt. Megszakad a szívünk a fájdalomtól. Ő volt a legvadabb, legviccesebb, legokosabb, legszellemesebb és legőrültebb közülünk. Csodálatos gyerek volt. Hogy lehetséges, hogy soha többé nem láthatjuk? Hogyan lehet ezzel megbirkózni? Imádtuk, és az emlékét örökké ápolni fogjuk. Mennyire szomorú ezt kimondani is. Tommal és két gyermekükkel, Astalával és Phaedrával örökké egy család leszünk, megtörve, de nem összetörve! Bob, Jeanne, Fifi, Pixie és Tiger Geldof” – állt az ír zenész és politikai aktivista levelében.

Férje, Thomas Cohen is közleményben búcsúzott feleségétől. “Imádott Peachesem, akiért két fiunk is rajongott! Szívükben az emlékével nevelem fel őket! Örökké szeretni fogjuk!” – állt a szívfacsaró üzenetben.

A pár 2012. szeptember 8-án házasodott össze ugyanabban a templomban, ahol 26 évvel korábban Peaches szülei, Bob és Paula Yates. Bár szülei elváltak, a fiatal lány mind a kettőjükkel szoros kapcsolatot ápolt. Édesanyja elvesztését – 2000-ben, heroin-túladagolásban halt meg – sosem tudta feldolgozni. Sokan ezért gyanakszanak öngyilkosságra, hisz hétfői halála előtt egy nappal Instagram-oldalán tett közzé egy közös, gyerekkori fotót (ami után egyébként két gyermekéről is közzétett egy-egy videót). Sokan viszont épp azért zárják ki az öngyilkosság lehetőségét, mert – bár korábban drog- és egyéb botrányaival szerepelt a hírekben – amióta megszülettek gyermekei, az alig kétéves Astala és az április 24-én első születésnapját betöltő Phaedra, azóta Peaches jó útra tért.

Lapozd végig Peaches Geldolfról és családjáról készült fotógalériánkat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top