Sztárok

A kismama Hürrem visszatér a Szulejmán sorozatba

A Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli tavaly májusban hagyta ott a sorozatot, de nemsokára visszatér a produkcióba, hogy részt vegyen az utolsó részekben.

A török lapok számoltak be arról, hogy a minap Timur Savci, a sorozat producere személyesen repült Berlinbe tárgyalni Meryemmel, mert az alkotók szeretnék pár rész erejéig visszacsábítani a szép színésznőt. Ugyanis nemsokára elkezdik forgatni a sikersorozat utolsó részeit, ebben szánnak szerepet a régi Hürremnek.

A tervek szerint a szultána mint emlékkép fog megjelenni Szulejmán álmaiban, és a haláláig kísérteni fogja. Meryem állítólag megbeszélést folytatott Vahide Percinnel, aki jelenleg játssza az idős Hürremet, hogy nincs-e ez ellen kifogása, nem szeretné, ha bonyodalmakat okozna, sem azt, ha a szereplése miatt utódja sértődöttséget érezne. Miután Vahide igent mondott, és biztosította Meryemet arról, hogy ez nem okoz neki gondot, a hírek szerint rábólintott a producerek ajánlatára. 

Meryemnek április 15-20 között kell forgatnia Isztambulban, az újdonsült anyuka várhatóan napokon belül megérkezik Törökországba lányával és édesanyjával, aki vigyázni fog a kicsire, míg a színésznő forgat. A produkció még nem erősítette meg, de nem is cáfolta a lapok információit, azt a módszert politikusok, hírességek, cégek akkor szokták alkalmazni, ha a róluk szóló hír igaz, de egyelőre nem akarnak beszélni róla.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top