Sztárok

Kisfia mellett feküdt az elhunyt Peaches Geldof

A minap újabb részletek derültek ki Peaches Gelfod modell halálával kapcsolatban.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is hírt adott: hétfő délután, tragikus hirtelenséggel elhunyt Bob Geldof huszonöt éves lánya, Peaches Geldof. A kétgyermekes modell halálával kapcsolatban számtalan hír látott napvilágot az utóbbi napokban, ennek ellenére mindmáig nem tudni biztosan, hogy mi okozta a fiatal asszony halálát. Egyetlen dolog bizonyos: Thomas Cohen felesége nem egyedül tartózkodott otthon, mielőtt váratlanul meghalt, a Daily Mail információi szerint éppen a tizenegy hónapos kisfiára, Phaedrára felügyelt.

A történtek egyébként kísértetiesen hasonlítanak egy, a modell családján belül történt korábbi esethez: 2000-ben Peaches, valamint négyéves testvére Tiger Lily halott édesanyjuk mellett játszottak, amikor a rendőrök kiérkeztek a bejelentésre. Minderről a család egyik közeli barátja számolt be a Daily Mailnek, aki a hátborzongató történet mellett azt is elmondta: a gyászoló család azt reméli, hogy a 11 hónapos Phaedra nem volt tudatában annak, mi történik körülötte.

Itt megnézheted a modellről és családjáról készített képgalériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top