Sztárok

Komoly betegséggel küzd Bódi Margó

Bódi Margót kórházba szállították, miután rosszul lett egy forgatáson. Mint később kiderült: az énekesnőnek agyi érszűkülete van.

Kórházba került Bódi Margó – írja a Blikk. A lap értesülései szerint Bódi Guszti felesége nemrég épp egy forgatáson volt, amikor is annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az énekesnő napok óta infúziót kap.

Bódi Margót jelenleg kórházban kezelik

“Már jól vagyok, de hazudnék, ha azt mondanám, nem ijedtem meg. Éppen forgattam, amikor rosszul lettem, és olyan tüneteket produkáltam, amelyek láttán nem volt kérdés: kórházba kell menni. Kiderült, agyi érszűkületem van, amire valószínűleg életem végéig gyógyszert kell majd szednem” – nyilatkozta a lapnak Bódi Margó, hozzátéve: az infúziós kezelésnek köszönhetően már sokkal jobban érzi magát.

A Szombat Esti Lázra nemet mondó énekesnő azt is elárulta, hogy szíve szerint már elhagyná a kórházat, és folytatná a munkát. “Tudom, hogy pihennem kell, de nem vagyok az a típus, aki meg tud ülni a fenekén! Gusztiékkal már veszekedtem is emiatt, nem értem, miért ne mehetnék el énekelni, ha van két lábam, amin járni tudok, és a torkomnak sincs baja?” – mondta a Margó, aki úgy érzi, nem hagyhatja cserben a rajongóit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top