Sztárok

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Dzsudzsák Balázst már nem érdekli egykori kedvese, Zimány Linda.

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Napok óta Zimány Lindáról és a hazánkban forgató angol színészről, Jude Law-ról szólnak a hírek. Mint ismeretes, a glammodell kedd éjszaka a budapesti Gozsdu udvarban bulizott együtt a színésszel, s – a napvilágot látott videó alapján – láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában. Azóta is folynak a találgatások, vajon hová mehettek, s mi történhetett közöttük, ám – celebjeinkkel ellentétben – van, akit kicsit sem érdekel, mit csinált Zimány Linda.

A szőkeség egykori kedvesét, Dzsudzsák Balázst például hidegen hagyja a történet – adta hírül a Blikk. “Biztosan nem érdekli Balázst, hogy mi történt, ugyanis már egy éve nincsenek együtt Lindával. Egyáltalán nem foglalkozik már vele, hiszen semmilyen kapcsolat nincs már közöttük. Linda dolga, hogy mit csinál” – nyilatkozta a lapnak Vörösbaranyi József, a Dinamo Moszkvában focizó Dzsudzsák Balázs menedzsere.

A videón, amit az OXOX internetes portál tett közzé, te is megnézheted, hogyan csapja a szelet a mámoros állapotban lévő színész Zimány Lindának:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top