Sztárok

Ezért kapott kritikát Szinetár Dóra

Nemcsak Szinetár Dóra, hanem a kislánya, Zorka sem volt teljesen elégedett a színésznő Szombat Esti Lázban nyújtott produkciójával.

Aki ismeri Szinetár Dórát, az pontosan tudja, hogy a színésznő maximalista, s, hogy sohasem adja alább a száz százaléknál. Ennek ellenére is előfordul, hogy bizonyos dolgok mégsem úgy sikerülnek, ahogy azt előre eltervezte.

Szinetár Dóra kritikus önmagával szemben

A színésznő a minap a Blikk TV-nek adott interjújában többek között arról is mesélt, hogy miért nem volt elégedett a múlt heti, Szombat Esti Lázban nyújtott produkciójával. “Sokkal fontosabb a felsőtest, a kar. Hiába dolgozom én nagyon, mondjuk, csípőtől lefelé, és hiába teszek minden energiát abba, hogy a lábfejem a megfelelő helyen legyen, azért általában nemcsak ennyit látnak az emberből” – magyarázta Dóra.

Azt is elárulta, hogy egyik legnagyobb kritikusa nem más, mint a kislánya, Zorka. “A kislányom megnézte az első adást, és utána azt mondta: »anya, ti tényleg nagyon összeilletek a Zalánnal. Mindkettőtöknek barna a haja, és egyikőtök se tud táncolni«. De aztán aranyos volt, mert mondta, hogy nem, igazából csak viccel, nagyon ügyesek voltunk” – mondta nevetve Angyal András táncpartnere, aki ma este csacsacsa-tudását villantja meg a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorban.

Galériánkban megnézheted a 2014-es SZEL versenyzőpárosait, itt pedig Szinetár Dóra és Angyal András első táncát:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top