Sztárok

Kínos helyzetbe került Koós János

Koós János lányával, Rékával egy vitorlásversenyre volt hivatalos Horvátországba, ám az egyhetes rendezvényt végül nélkülük tartották meg márciusban. Koós azt állítja: nem értesítették őket.

Háborog Koós János – adta hírül a Blikk. A lap értesülése szerint a színész és lánya, Réka egy vitorlásversenyen vettek volna részt márciusban, ám a rendezvényt végül nélkülük tartották meg. Koós János azt mondja: nem értesítették őket.

Koósékat állítólag egyik csapat sem látta volna szívesen

Kínos helyzetbe került Koós JánosFel vagyok háborodva! Hetekig készültünk a lányommal az Aranysekli vitorlásversenyre, amelyre már tavaly év végén felkértek bennünket” – nyilatkozta a lapnak a művész. A lap természetesen a rendezvény egyik szervezőjét, Loksa Leventét is megszólaltatta, aki másként emlékszik a dologra. Valóban megkérdeztük, elvállalná-e a felkérést a lányával, de nem sokkal a verseny kezdete előtt levélben értesítettük arról, hogy másra esett a választás. A levélben elnézést is kértünk a Koós családtól – nyilatkozta az Aranysekli szervezője, hozzátéve – Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy évekkel ezelőtt már részt vettek ezen a versenyen, de most egyik csapat sem szerette volna őket befogadni, mert az akkori versenytársak nem őriztek pozitív élményeket Koósékról. Ezúton is szeretnénk újra elnézést kérni azért, ha ez nekik anyagi kiesést és komoly presztízsvesztést jelentett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top