Sztárok

David Beckham majd felfalta a lányát

Alaposan elvonta a figyelmet egy jégkorongmeccsről a kislányát szeretgető David Beckham.

David Beckham majd' felfalta lányátÁltalában mindig különleges kapcsolat van egy apa és lánya között, ám David Beckhamék esetében már függőségről beszélhetünk. A nyugdíjas sztárfocista számára ugyanis megszűnik a világ, ha Harper vele van. Amit ismét jól bizonyítottak, amikor a napokban ellátogattak a Los Angeles Kings egyik mérkőzésére, és Becks az egész játékidőt azzal töltötte, hogy kislányát ölelgette és csókolgatta.

David és Harper magánshow-ja annyira szívmelengető és cuki volt, hogy szinte többen nézték őket, mint a jégkorongmeccset. Sőt még egy külön kamerát is rájuk állítottak, és a közvetítésbe is bevágták a Beckham család szeretetittas pillanatait.

Amibe Victoria is be akart szállni, ám a fiai már túl nagyok ahhoz, hogy hagyják magukat ölelgetni nyilvánosan. Egyedül a legkisebb, Cruz engedte egy rövid ideig, hogy az emberöltőkként egyszer mosolygó anyja szeretgesse, de aztán ő is lerázta magáról. Ahogyan azt általában minden kamasz fiú teszi.

David Beckham majd' felfalta lányát


Harper Sevenről itt láthatsz még több tündéri fotót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top