Sztárok

Megszállottként ropja Leonardo DiCaprio – videó

Már az elején szögezzük le: imádjuk Leo DiCapriot és nemcsak azért, mert jóképű, hanem mert gyerekkora óta jól választja meg a filmjeit (igen, még a Titanicot is ide soroljuk). A tánctudása pedig... Profinak egyáltalán nem mondható, egyedinek annál inkább.
A Twitterre feltöltött fotó, amely a fesztiválon készült Leoról aznap, amikor a táncolós felvétel is felkerült a világhálóra
A Twitterre feltöltött fotó, amely a fesztiválon készült Leoról aznap, amikor a táncolós felvétel is felkerült a világhálóra

Megkezdődött a sztárvilág kedvenc fesztiválja a Coachelle névre keresztelt zenei rendezvény. Ez az, ahol Hollywood krémje is megfeledkezik magáról, és átadja magát az önfeledt bulizásnak.

Így tett Leo DiCaprio is, aki fergeteges hangulatba került. Bár a külföldi hírforrások nem merték egyértelműen kijelenteni, hogy a majdnem Oscar-díjas színész látható a felvételen (bár ezt látszik alátámasztani, hogy néhány órával később a felvételt eltávolították az Instagramról, és a kísértetiesen hasonlító táncoslábú fickó ugyanolyan ruhát visel, mint a színész), ha kicsit visszalapozunk az emlékezetünkben, és felidézzük A Wall Street farkasának néhány jelenetét, szinte kétségkívül kijelenthető, Leo rázza a hátsóját a tömegben.

Ha pedig még így sem vagy biztos, akkor nézd meg Eclectic Method zenéjére készült videoklipjét a film részleteiből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top